VIDEO: James Stewart verbreekt de stilte!

VIDEO: James Stewart verbreekt de stilte!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Sinds 2017 is het geleden dat superkampioen James Stewart van zich liet horen op Instagram. Zijn laatste wedstrijd reed-ie in de zomer van 2016. Toch kondigde hij nooit officieel zijn afscheid aan. Als Bubba dan eindelijk spreekt, is dat groots nieuws!

De eigenaar en oprichter van Seven MX komt nu voor het eerst in lange tijd met nieuws naar buiten. Op Instagram postte hij namelijk de onderstaande teaser. Tot de volledige video waarop iedereen zit te wachten, moeten we geduld oefenen tot 29 maart…
Wat denk jij dat “JS7” zal aankondigen?

“Het is moeilijk om te spreken als je niet zeker weet of je gelooft in wat je zegt … Soms komen beslissingen in het leven binnen enkele minuten… soms duurt het jaren. Maar welke beslissing je ook maakt, zorg dat het degene is waarin je gelooft. Ongeacht wat anderen geloven dat goed voor je is. Het moment is aangebroken om met jullie te praten. Het spijt me dat het zo lang heeft geduurd, maar ik moest zeker weten dat dit de beslissing is waarin ik zelf geloof…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Stewart (@therealjs7) on

Uw reacties