Vijf minuten met Cyril Genot

Vijf minuten met Cyril Genot
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na zijn knieblessure werkte Cyril Genot vijf maanden van intensieve revalidatie af. Ondertussen zit de privé-KTM rijder alweer een tijdje terug op de motor! Hoewel hij enorm uitkeek naar zijn eerste wedstrijd in lange tijd zal Genot nog even geduld moeten oefenen. De ONK opener in Emmen werd immers afgelast.

Helaas geen wedstrijd dit weekend nee. Ik vrees er trouwens voor dat er met dit weer nog wel meer afgelastingen gaan volgen.  Wat ik zelf  verwacht van mijn eerste race als ik eindelijk terug achter het hek sta? Eerlijk gezegd, heb ik geen idee. Ik laat het op me afkomen en ga er proberen met volle teugen van te genieten.

Spanje, je was de max!

Onze reis naar Spanje was enorm leuk. We hebben veel plezier gemaakt. Ik heb veel kunnen rijden en fysiek hard kunnen trainen. Hoewel we een geweldige tijd hebben beleefd, moet ik toegeven dat zo lang van huis weg zijn toch een beetje is beginnen doorwegen na een tijdje. Ik ben dit dan ook helemaal niet gewoon. Na een dikke maand vond ik dan ook dat het tijd was om terug huiswaarts te keren.

One Team Academy

Eens terug in België, kon ik mijn routine terug oppikken. Zo ging ik op controle in Antwerpen en kon ik terug beginnen trainen met één van mijn beste vrienden en trainer, Kenny Vandueren. Voor mij is hij zowel mentaal als fysiek een grote hulp en steun. Ik leer enorm veel van hem. Ik ga er gemiddeld twee keer per week langs. We trainen dan erg zwaar fysiek, maar dat afzien vind ik wel leuk.

Tijd voor foto’s
Dit zijn één van de momenten waar ik enorm naar uitkijk en toeleef. Het is altijd leuk om bangelijke foto’s te maken en te kunnen delen met jullie. Mijn vaste fotograaf van dienst is niemand minder dan Danny Relouw. Wij kennen elkaar al van toen ik nog 125cc reed. Wij gaan inmiddels al een heel tijdje met elkaar om. Vrienden voor het leven, dat is zeker! Mijn setup van dit jaar ziet er als volgt uit. Ik ben er alleszins helemaal fan van!

Foto’s: Danny Relouw

Uw reacties