Zwabberende Italiaan boort Adams van de motor!

Zwabberende Italiaan boort Adams van de motor!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Matterley Basin is Mikey Adams zwaar ten val gekomen tijdens de eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap 2-Stroke. In de eerste manche sloeg het noodlot toe en ging het helemaal mis met de Nederlander. Naar omstandigheden gaat het goed met Adams maar zijn seizoen komt vroegtijdig ten einde tijdens de Britse Grand Prix.

“Ik heb een van mijn ergste crashes ooit gehad door een Italiaan die zijn motor niet onder controle had. In de lucht ging hij in de fout en hij nam mij mee! Ik kwam had op mijn borst terecht met alle gevolgen van dien. In het ziekenhuis werd een klap long en een gebroken rib geconstateerd. Tijdens het plaatsen van een buis om mijn long op te pompen wordt er aan de arm getrokken. Daarbij raakt deze ook nog uit de kom! Dat was verschrikkelijk pijnlijk want ze deden alles zonder verdoving! De komende dagen moet ik in het ziekenhuis blijven om vervolgens naar Nederland te reizen. Daar zal mijn revalidatie starten maar mijn seizoen is nu dus al voorbij.” vertelt Adams.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

Uw reacties