Austin Forkner gooit de handdoek

Austin Forkner gooit de handdoek
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Austin Forkner maakte aan de Oostkust furore tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen, maar ziet nu toch een bijna zekere titel aan zijn neus voorbij gaan. Ondanks een poging om afgelopen weekend alsnog te starten in East Rutherford moest Forkner alsnog de wedstrijd vroegtijdig verlaten, en zal hij ook voor Las Vegas verstek moeten geven. Een gescheurde voorste kruisband en meniscus gooien dus roet in het eten van deze jonge Amerikaan, die nu op z’n minst nog tot 2020 zal moeten wachten om zijn eerste grote titel in de wacht te slepen. Via zijn Instagram pagina gaf Forkner alvast een update over zijn situatie. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I did my best just didn’t work out‍♂️ No excuses tho, we’ll be back.

Een bericht gedeeld door Austin Forkner (@austinforkner) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties