Bittere pil voor Maarten Govaert!

Bittere pil voor Maarten Govaert!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De vrees die Maarten Govaert (Leon Sagaert Yamaha) had na nadat hij dit weekend in Galmaarden ongelukkig zijn voet moest zetten, werd gisteren bevestigd. De sympathieke Wetternaar heeft zijn meniscus gescheurd en de achterste kruisband is afgescheurd. Volgende week volgt de operatie.

Een podium in Stekene tijdens de openingscross, vorige week vierde in Beernem en een zesde plaats in de sterk bezette eerste manche in Galmaarden. Dat zijn enkele van Maartens wapenfeit dit seizoen. Zowel qua rijden als fysiek ging het steeds beter te lopen voor de ervaren Yamaha-rijder. Nu zit zijn seizoen er dus in één klap op. “Na de operatie zal ik een zestal maanden moeten revalideren vooraleer de knie terug 100% is… Jammer maar het is niet anders! Ik zal wel nog steeds aanwezig zijn op de meeste MCLB wedstrijden om alle Yamaha piloten met raad en daad bij te staan. Langs deze weg wil toch nog eens alle sponsors heel hard bedanken voor alles,” aldus Govaert.

We wensen Maarten een geslaagde operatie en een voorspoedige revalidatie toe.

Foto: KVK Pics

Uw reacties