Coldenhoff kijkt terug op een moeilijk weekend

Coldenhoff kijkt terug op een moeilijk weekend
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Grand Prix van Nederland verliep niet vlekkeloos voor Glenn Coldenhoff. De Standing Construct-rijder kijkt terug op de GP in Valkenswaard en blikt direct voorbij naar de Italiaanse GP!

‘’Het was een moeilijk weekend voor mij. In de week voorafgaande aan de wedstrijd ging het rijden niet echt soepel in het zand. Momenteel voel ik mijzelf zelfs iets beter op het harde dan op het zand maar dat is natuurlijk geen excuus. In de eerste manche heb ik mijn start volledig gemist en gingen de eerste paar ronden alles behalve soepel. Ik had moeite om in het ritme te komen. Ook hadden we een aantal aanpassingen aan de motor doorgevoerd die niet goed waren. Ik finishte als zeventiende, waar ik absoluut niet blij mee was,’’ vertelt Glenn die de tweede manche tiende werd. ‘’Ik ben zeker niet tevreden met deze resultaten. Aankomend weekend gaan we naar Italie voor de vierde ronde van het wereldkampioenschap. Het circuit van Arco di Trento ligt mij normaal wel goed. Ik heb hier in 2014 een manche gewonnen en ook vorig jaar ging het rijden hier goed. Ik kijk er naar uit!’’

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties