De nieuwsbrief van Cyril Genot!

De nieuwsbrief van Cyril Genot!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Een nieuwe maand, een nieuwe nieuwsbrief van Cyril Genot! Ik wil jullie eerst en vooral bedanken voor alle leuke reacties die ik van jullie krijg! Het maakt me enorm gelukkig jullie op de hoogte te kunnen houden en te voelen dat jullie dit ook appreciëren.

Ik heb super leuke nieuwtjes dat ik graag met jullie wil delen. Zo is het een enorme opluchting voor mij een samenwerking aan te gaan met Bihr. Dit geeft me een een enorme duw in de rug. Ook ben ik beginnen werken met Toon Tips, een crossfitter, die me zal helpen kleine details te verbeteren. Via Kenny Vandueren van One Team Academy ben ik met hem in contact gekomen. Hij heeft ondertussen de familie ontmoet en samen zijn we klaar om te knallen.

1-1 in Mill
Poh, wat voelt dat goed om nog eens wakker te worden en te beseffen dat je even later een chrono zal moeten zetten en plaats zal nemen achter het starthek. Ik ben dan ook erg blij dat het zo goed verlopen is. De eerste reeks had ik een goede start, de tweede reeks een iets mindere. Toch slaagde ik erin beide manches te winnen, dat motiveert je uiteraard nog meer. Er is zeker en vast nog werk aan de winkel, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Jammer!
Een grote teleurstelling was wel dat ik niet heb kunnen deelnemen aan de GP van Valkenswaard. Om te kunnen deelnemen aan een Grand Prix moet je ofwel piloot zijn van een MX2 GP team ofwel kan je invallen wanneer het starthek niet volledig is en word je door Youthstream opgeroepen. Ik stond op de wachtlijst maar jammer genoeg was er geen plaats. We zien wel wat de toekomst brengt.


Foto’s: Niek Fotografie, Dieter Jans

Uw reacties