Gaerne innoveert met GX1 instapmodel

Gaerne innoveert met GX1 instapmodel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De GX1 is uitgerust met de technologie en stijl die van Gaerne een referentie hebben gemaakt! Bescherming, prestaties en comfort van hoog niveau waren nog nooit zo bereikbaar als in Gaerne’s nieuwste instapmodel. Dankzij de hoogwaardige materialen en de productie in Italië kies je met de GX1 ook voor zekerheid.

Een goede ondersteuning is én van de belangrijkste vereisten van off-road laarzen. Daarom bedacht Gaerne de GX1 met een speciaal zijdelings systeem dat overextensie voor- en achteraan vermijdt maar wel een zeker flex biedt.

Aan de bovenzijde kreeg de GX1 een afwerking in suede voor meer grip en hittebestendigheid. Het sluitingssysteem bestaat uit 4 lichtmetalen, vervangbare gespen voor een eenvoudige, snelle en nauwkeurige sluiting. Door de eerste twee gespen aan de bovenkant te verwijderen, is het mogelijk om de opening breder te maken voor wie grotere benen heeft- of met een kniebrace rijdt. De exclusieve rubberen gripzool zorgt voor hoge grip, duurzaamheid en een perfect gevoel tijdens het rijden.

De aanbevolen verkoopprijs is 229,90€
Neem voor meer informatie contact op met jouw dealer of raadpleeg de distributeur.

Voor Nederland:
Hoco Parts BV
HARSELAARSWEG 104 – 3771 3771 MB BARNEVELD
Tel: 0342 – 412290
Email: Info@hocoparts.com

Voor België
JS Products
Rue Capitaine Aviateur Jacquet, 44b
5020 Suarlée
Tel: 0479 86 94 94
Email: info@jsproducts.be

Foto’s: Gaerne

 

 

 

 

Uw reacties