Gajser en Bogers over hun Nederlandse GP

Gajser en Bogers over hun Nederlandse GP
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met een werkplaats in Nederland en een Nederlandse hoofdsponsor (HSF Logistics) was de Grand Prix van Nederland voor Team HRC een thuiswedstrijden. Tim Gajser stond weer op het podium terwijl teamgenoot Brian Bogers (foto) ook goed voor de dag wist te komen. De CR450F-rijder blikken terug op de derde wedstrijd van het FIM wereldkampioenschap MXGP.

Tim Gajser
“Ik ben best blij om opnieuw op het podium te eindigen. Ik ben alleen een beetje teleurgesteld over de eerste manche. Ik heb een fout gemaakt en als zevende geëindigd. Ik probeer zoveel mogelijk van deze fouten te leren, dus ik maak ze niet in de toekomst. De tweede race was echter goed. Mijn snelheid was goed, mijn start was goed. We waren echt dicht bij de koppositie en het tempo was hoog. Over het algemeen ben ik best tevreden en kijk ik erg uit naar volgend weekend in Arco di Trento. Hartelijk dank aan iedereen in het team, ze hebben geweldig werk geleverd met de motor en ik voelde mezelf in beide manches comfortabel.”

Brian Bogers
“De eerste manche verliep redelijk goed. Ik had een goed begin, ik zag P11 dat op het pitboard staan. Ik probeerde echt te pushen om in de top tien in te komen. Misschien heb ik te hard gestreden en ik reed mezelf behoorlijk leeg! Ik eindigde als twaalfde en daar was ik erg blij mee. Het was leuk om te zien hoe mijn harde werk vruchten afwerpt. In de tweede race was mijn start niet zo goed en werd ik geraakt door een andere rijder. Door de impact van deze botsing raakte mijn motor beschadigt en kan ik de tweede manche niet uitrijden. Het is jammer, maar dit is motocross en ik moet het achter me laten en komend weekend naar Trentino reizen.”

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties