Husqvarna lanceert 2020 MX modellen!

Husqvarna lanceert 2020 MX modellen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Husqvarna Motorcycles is verheugd de lancering van haar MY20-motorcrossassortiment aan te kondigen. Het HVA MX gamma bestaat uit negen premium-modellen, van jeugdmotoren tot motorfietsen voor volwassen rijders. De Oostenrijkse topfabrikant heeft zich toegespitst op doordachte ontwikkelingen  gericht op verder verbetering.

Volgend op de introductie van de revolutionaire MY19-motorcrossmodellen, zijn de ingenieurs van Husqvarna Motorfietsen doorgegaan met het verfijnen van de handelbaarheid, het uitzicht en de prestaties van zowel de FC als TC-modellen. Functionele verbeteringen aan de complete line-up maken opnieuw gebruik van state-of-the-art technologieën met premium, high-end componenten.

Om door te gaan met het ontwikkelen van motorfietsen die wendbaarder, krachtiger en ergonomischer geavanceerd zijn, kreeg het MY20-gamma upgrades voor de FC 250, FC 350, FC 450 viertakt en TC 125 en TC 250 tweetaktmachines, evenals de TC 50. Opvallend is dat het hele motorcrossassortiment nieuwe graphics biedt die een moderne ode brengen aan de rijke racegeschiedenis van het merk.

De lijst met technische hoogtepunten van MY20 bevat een nieuwe, extra verwisselbare luchtfilterkap voor een geoptimaliseerde luchtstroom op alle FC-modellen. Voor optimale efficiëntie genieten alle modellen van progressieve plastic voor optimale ergonomie in combinatie met chromolybdeen frames die zorgen voor nauwkeurig ontworpen flexkenmerken en een innovatief tweedelige composiet subframe van Husqvarna Motorcycles. De WP XACT-ophanging zorgt voor een nauwkeurige en responsieve rijgedrag onder alle omstandigheden dankzij de progressieve instellingen en de AER-voorvorktechnologie. Hoogwaardige componenten garanderen dat alle modellen topprestaties leveren met CNC gefreesde triple clamps op alle full-size modellen, een Magura hydraulisch koppelingssysteem, ProTaper-sturen, Brembo remmen en high-performance remschijven, ze zijn allemaal standaard. Alle viertaktmodellen zijn bovendien uitgerust met een elektrische starter en tractie- en launch control.

LEES MEER  De Wolf: "Ik heb er het hoogst haalbare uitgehaald"

TECHNISCHE HOOGTEPUNTEN MY20:
=> Extra verwisselbare luchtfilterkap op FC-modellen voor een geoptimaliseerde luchtstroom
=> Opvallende nieuwe graphics die refereren aan de racegeschiedenis van Husqvarna
=> Vooruitstrevende carrosserie voor optimale ergonomie
=> Chromoly stalen frame met nauwkeurig ontworpen flex-eigenschappen
=> Innovatief tweedelig composiet subframe ontwerp
=> Progressieve instelling op de WP XACT-vorken met AER-technologie
=> WP XACT-schok met progressieve instelling
=> CNC gefreesde drievoudige klemmen op full-size modellen
=> Magura hydraulisch koppelingssysteem biedt perfecte actie in elke situatie
=> Brembo-remklauwen en high-performance schijven combineren superieure remkracht met geweldige controle
=> Tractie en startcontrole met geavanceerde instellingen [4-streken]
=> Elektrische starter voor eenvoudig starten wanneer de tijd kritiek is
=> Lichtgewicht Li-ion 2.0 Ah batterij
=> ProTaper-stuur
=> Progressief gashendelmechanisme en ODI-grepen voor gemakkelijke gripmontage
=> Laser gegraveerde D.I.D. wielen
=> Versnellingsbakken geproduceerd door Pankl

Met hetzelfde kwaliteitsniveau en veel van dezelfde technologie die te vinden is in de succesvolle full-size motorcrossmodellen, biedt Husqvarna Motorcycles jonge rijders van alle niveaus een uitgebreid aanbod van topmotoren. Alle nieuwe minicycles hebben nieuwe graphics, want de ingenieurs van MY20 Husqvarna Motorfietsen hebben hun aandacht ook gericht op de TC 50, en hebben deze voorzien van een nieuwe lichtgewicht, gegoten aluminium swingarm.

De motocross line-up van de MY20 wordt aangevuld door de functionele kledingcollectie en ACCESSOIRES van  Husqvarna MOTORFIETSKLEDING. Alle producten bieden comfort, duurzaamheid en stijl met veel innovatieve technische functies.

Met de ACCESSOIRES van Husqvarna Motorfietsen kunnen motorcrossrijders de prestaties van alle TC- en FC-modellen aanpassen, beschermen en verder verbeteren. Naast een uitgebreide reeks opties voor motorupgrades voor zowel 2-takt- als 4-taktmachines, omvat het assortiment ACCESSOIRES stickersets, wielen, ophanging, remmen en nog veel meer.

LEES MEER  Cairoli, Reed en broers Coenen in Supercross Parijs

Het nieuwe MY20-motorcross assortiment is wereldwijd verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Husqvarna Motorfietsdealers. De Nederlandse en Belgische prijzen zullen later bekend worden gemaakt.

Uw reacties

Ook te lezen