KTM stelt 2020 PowerWear offroad collectie voor

KTM stelt 2020 PowerWear offroad collectie voor
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op een dirtbike rijden is moeilijk, zwaar en zowel lichamelijk als geestelijk vermoeiend. Voor optimale prestaties hebben rijders dus de allerbeste kleding nodig. Daarom introduceert KTM vol trots de KTM PowerWear Offroad Collection MY20!

Deze collectie omvat een breed aanbod aan hoogwaardige motorkleding voor elke rijder van de ambitieuze tiener tot de volwassen pro is dit ongetwijfeld kleding voor liefhebbers!

De nieuwe PowerWear collectie biedt voor elk wat wils. Zoals de populaire SE Slash-uitrusting, exclusief voor KTM ontworpen door Troy Lee Designs. De KTM SE Slash gearset combineert hoogwaardige kwaliteit met een opvallend design. Deze uitrusting kan verder worden aangevuld met bijvoorbeeld de KTM PowerWear Prospect Goggles, die optimaal zicht bieden door de Scott-lenzen met NoFog Technology, of de Prospect WFS Goggles, voorzien van een roll-off-systeem als het echt modderig is.

Daarnaast vind je in de MY20 KTM PowerWear Offroad-collectie ook de bekende  Tech 10 laarzen. Dit zijn hoogwaardige  competitielaarzen die rijders beschermen met de nieuwste technologie en ook nog eens opvallen aan de start. De Tech 10 Boot is door topmerk Alpinestars ontworpen in samenwerking met KTM. Het is dan ook een laars van wereldklasse, gebaseerd op een ruime ervaring in wedstrijden en R&D. Bovendien kreeg de bewezen Aviator 2.3 Helmet een nieuw ontwerp mee, als aanvulling op de hoogstaande eigenschappen, zodat je iedere rit weer alles kunt geven!

Daarnaast is er een afzonderlijke lijn premium enduro-producten, speciaal ontworpen voor ritten in het bos, voor avonturen op rotsachtig of heuvelachtig terrein of voor rallyraces. Zo vormt de set met Defender Jacket en Pants een praktische, Ready To Race oplossing met duurzame en waterresistente eigenschappen, voor extra comfort en functionaliteit. De Tech 7 EXC Boots zijn ontwikkeld voor een echt enduroprofiel, speciaal voor offroad-ritten en comfort op elke ondergrond.

De KTM PowerWear Offroad Collection MY20 biedt tot slot een verscheidenheid aan helmen, rij-uitrusting en accessoires voor liefhebbers van oranje dirtbikes, waaronder allerlei producten voor jonge rijders.

Uw reacties