Product spotlight: Scorpion VX-16 Air

Product spotlight: Scorpion VX-16 Air
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ontwikkeld in samenwerking met top motorcross-en endurorijders heeft Scorpion de nieuwe VX-16 Air verder verbeterd op basis van de succesvolle VX-15 Evo Air. Tijd voor een kennismaking!

Scorpion rijder Alvaro Bautista domineert dit seizoen in het WK Superbike maar ook in de motorcross zit Scorpion niet stil. De VX-16 Air werd ten opzichte van zijn voorganger zomaar even 200 gram lichter. Wat 1180 gram betekent in maat M. Daarnaast kreeg de nieuwe Scorpion crosshelm een breder gezichtsveld, een herzien kinstuk met beter ventilatie en een hoger en geventileerd vizier voor een nog agressievere look. Ook het interieur werd compleet onder handen genomen en  3D Contour-wangstukken maken gebruik van Scorpion’s Airfit®-opblaassysteem voor een helm op maat!

Over smaken en kleuren kan je niet twisten. Dat weten ze bij Scorpion want de VX-16 Air wordt aangeboden in niet minder dan 7 stijlen en 19 varianten! Deze helmen hebben een heel eigen stijl van druk en opvallend tot meer sober. Zo viel ons onder andere een ontwerp van de bekende Franse helmontwerper OCD op. Klasse!

Gewicht in maat M: 1180 g tot + of – 50 g.
MATEN: XS TOT XXL
Beschikbaar in twee 2 schalen (XS / M – L / XXL)

AANBEVOLEN VERKOOPPRIJZEN
SCORPION VX-16 AIR één kleur: 139,90 €
DECO: 169,90 €
ROK BAGOROS Replica: 179,90 €

5 JAAR GARANTIE

Meer informatie bij de distributeur voor België JS Products
Vanuit Nederland neem je contact op met:
Ralph Martens Motorsport  of Trophy BV

Uw reacties