Stefan Everts verliest vijf tenen door amputatie!

Stefan Everts verliest vijf tenen door amputatie!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tienvoudig wereldkampioen Stefan Everts blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Na een amputatie van de kleine teen moet Stefan Everts komende maandag in het UZ in Leuven de afstervende topjes van vijf tenen te laten verwijderen. The Legend reist eerst nog naar Arco di Trento waar zoon Liam dit weekend zijn tweede EMX125 wedstrijd rijdt. 

Vijf weken geleden verloor Everts al een kleine teen. Nu zullen ook delen van vijf andere tenen moeten verdwijnen. Ook wordt er gewerkt aan de rechterhiel om de aangroei van het weefsel te stimuleren. Stefan blijft redelijk rustig gezien de omstandigheden en hoopt dat dit de laatste operatie is om daarna aan zijn herstel te kunnen werken. Wij wensen de familie Everts veel goede moed toe!

Foto: ADAC Press

Uw reacties