THOR MX stelt volledig nieuwe Radial crosslaarzen voor

THOR MX stelt volledig nieuwe Radial crosslaarzen voor
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na drie jaren van ontwerpen, ontwikkelen en verfijnen is THOR MX trots om de volledig nieuwe Radial crosslaarzen voor te stellen. De Radial crosslaarzen, samengesteld uit hoogwaardige materialen, leveren functionele prestaties om te voldoen aan de eisen van de moderne motorcrosser en het offroad rijden. De Radial crosslaarzen zijn nu verkrijgbaar bij de Parts Europe dealers.

De laars is ontworpen rondom het radiale scharnierpunt van de enkel. Dit zorgt voor mobiliteit en biedt tegelijkertijd ondersteuning en structuur aan de zijkant.  Het scharniersysteem is ook voorzien van een bovenste en een onderste vergrendelingssysteem om hyperextensie te verminderen. De opbouw van de laars wordt ondersteund door spuitgegoten componenten die de dekking op belangrijke gebieden verbeteren.  De synthetische bekleding aan de kuiten zorgt voor een hoge duurzaamheid en een optimale grip op de motor.

Om een veilige sluiting te garanderen, voorkomt het vergrendelingssysteem dat de sluiting losgekoppeld kan worden door zowel interne als externe krachten. Verstelbare spuitgegoten riemen zorgen ervoor dat de rijder de pasvorm van de laars naar eigen voorkeur kan instellen.

Een stalen schacht zorgt voor ondersteuning in het midden van de voet, terwijl de vervangbare tussenzool geoptimaliseerd is voor een goede balans tussen grip en duurzaamheid. Aan de binnenkant is de laars voorzien van een gaasvoering om de luchtstroom te bevorderen en de EVA-schuimvulling zorgt voor extra comfort.  De Radial laarzen zijn klaar om massaal ingezet te worden in de motorcross. Verkrijgbaar in vier kleuren, maten:  7 – 15, verkoopprijs € 219,95 (+ BTW). Beschikbaar vanaf nu!

Surf naar www.partseurope.eu, bekijk de catalogi en klik op de THOR-cover.  Alle producten zijn verkrijgbaar bij de Parts Europe dealers.  U kan de dichtstbijzijnde dealer eenvoudig online vinden via de zoekfunctie op https://partseurope.eu/cms/en/dealer-search.

Over THOR Motocross:  Door de jaren heen zijn er ontelbare wedstrijden en kampioenschappen gewonnen door THOR-rijders.  Elk product is een vooruitgang, een nieuwe stap voorwaarts in ontwerp en prestaties. Altijd vooruitstrevend, altijd met respect voor ons verleden, altijd gericht op het samenstellen van kwaliteitsproducten die de verwachtingen van de rijder overtreffen.

Over Parts Europe:  Parts Europe is een groothandelaar in vervangingsonderdelen en accessoires voor de powersports-industrie, evenals uitrusting en kleding voor motoren, quads, waterscooters en sneeuwscooters. Wij leveren aan heel Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Zuid-Afrika.  Naast onze erkende huismerken Drag Specialties, Thor, Icon, Moose, Slippery en Arctiva bieden wij een uitgebreid en voortdurend groeiend productportfolio met meer dan 600 gerenommeerde merken. “We Support the Sport®” – onze slogan staat voor onze grote betrokkenheid bij de motorsport.

Uw reacties