Damiaens-Geurts zegevieren in eerste BEX

Damiaens-Geurts zegevieren in eerste BEX
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Gisteren opende het BK Endurance-cross (BEX) in Ghlin (Mons). Voor de nieuwe formule werd het circuit van “le Bois Brûlé” verlengd tot 3,5 km. De eerste ronde van het BEX kon rekenen op flink wat belangstelling van de rijders (red. meer dan 90 teams van 2 rijders) én het publiek.

Het duo Dietger Damiaens en Roel Geurts nam de controle over de wedstrijd en zou die niet meer afstaan. Een mooie zege voor de twee Dam Racing KTM piloten. Erik Willems en Gordano Natale, allebei terugkerend uit blessure legde beslag op de tweede plaats.

Uitslag BEX1
1. Dieger Damiaens-Roel Geurts, 2. Erik Willems-Gordano Natale, 3. Jeremy Renkens-Eric Foguenne, 4. Wim Vanderheyden-Mika Vanderheyden, 5. Marshall Meplon-Arthur Ringot


Foto: Dam Racing (introfoto), Nicolas Martin

Uw reacties