Dean Ferris maakt de overstap naar de US

Dean Ferris maakt de overstap naar de US
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dean Ferris heeft eindelijk zijn felbegeerde zitje voor de AMA pro nationals te pakken, zo melde hij en Yamaha beide via hun Instagram pagina. Ferris zal invallen voor Aaron Plessinger die nog steeds niet fit is om straks in Hangtown zijn 450 outdoor debuut te maken, waardoor mede door de blessure van Josh Grant de deur wagenwijd open stond voor Dean Ferris om alsnog de overstap naar de US te maken. Ferris zal dus komende zomer andermaal op Yamaha uitkomen. Tevens ook het merk waarmee hij ook al 3 Australische motocross titels mee wist te veroveren, en waar hij eerder dit seizoen ook al mocht invallen als de vervanger van Romain Febvre in het WK MXGP.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dean Ferris to fill in for Plessinger while the @monsterenergy Yamaha Factory Racing Team rider continues to recover. More on Yamaha-Racing.com #Yamaha #bLUcRU #VictoryZone #ProMotocross #ThisIsMoto

Een bericht gedeeld door Yamaha Racing (@yamaharacingcomofficial) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties