Haarup en Rubini missen Agueda!

Haarup en Rubini missen Agueda!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Zowel Mikkel Haarup (foto) als Stephan Rubini komen vandaag niet in actie tijdens de Grand Prix van Portugal. De Deen ging in de training op het circuit van Agueda hard onderuit en sloeg met zijn hoofd tegen de grond. Het IceOne Racing Team heeft besloten om Haarup de rest van het weekend aan de kant te houden. Later in de week zal bekeken worden of hij tijdens de Franse GP weer in actie komt. Rubini bezeerde zich ook in de training, hij heeft volgens de eerste berichten geen breuken aan zijn voet opgelopen. Om zich volledige op het Europees Kampioenschap 250cc te richten is besloten dit weekend niet meer in actie te komen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

Uw reacties