KNMV maakt selectie WK jeugd bekend

KNMV maakt selectie WK jeugd bekend
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Gisteren raakte de nieuwe locatie voor het WK jeugd bekend. Uiteindelijk wordt dit niet in Moskou afgewerkt maar wel in Arco di Trento in Italië op 13 en 14 juli. De KNM selecteerde zes beloftevolle jonge rijders voor dit zogenaamde Junior WK!

De selectie van TeamNL bevat weinig verrassingen maar in elke klasse komt het Nederlandse team wel sterk voor de dag. Vorig jaar in Australie pakten Kay Karssemakers en Kay De Wolf in de 85cc WK medailles, Raivo Dankers (125cc) en Lotte Van Drunen vielen toen net naast het eindpodium. Dit jaar kan Lotte voor haar revanche gaan in de 65cc!
Tijdens de EMX125 ronde begin april haalde De Wolf het podium in Arco di Trento.

Dit is de complete selectie:

  • Lotte Van Drunen (65cc)
  • Gyan Doensen (65cc)
  • Ivano van Erp (85cc)
  • Cas Valk (85cc)
  • Kay de Wolf (125cc)
  • Kjell Verbruggen (125cc)


Foto’s: shotbyBavo, Gino Maes

Uw reacties