Reekszege en podium voor Kevin Strijbos!

Reekszege en podium voor Kevin Strijbos!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Kevin Strijbos reed dit weekend de tweede wedstrijd van het Zweeds kampioenschap in Linköping. De JWR Yamaha rijder won er vandaag een manche en werd vierde in de tweede reeks. Gisteren eindigde hij tweede waardoor hij uiteindelijk tweede was in de eindstand na kampioen Filip Bengtsson!

Voor het eerst werkte de Belgische veteraan twee races van dertig minuten af. “Ik ben blij dat ik vandaag de eerste manche kon winnen. Hoewel ik nog niet ben waar ik wil zijn, gaat het dus de goede kant op. Het zal alleen nog wat tijd vergen. Voor het eerst sinds de laatste GP van 2018 reed ik ook langere reeksen. De elleboog voelt gelukkig steeds beter,” liet Strijbos op social media weten.

Zijn teamgenoot Vsevolod Brylyakow werd derde. Anton Gole die vandaag derde werd, staat wel tweede in de tussenstand. Kevin Strijbos staat momenteel vierde op 48 punten van leider Bengtsson.

Volledige resultaten hier.

Eindstand Zweeds kampioenschap Linköping
1. Filip Bengtsson 72
2. Kevin Strijbos 65
3. Vseveolod Brylyakov 58
4. Anton Gole 58
5. Oskar Olson 49

Foto: JWR Yamaha/ConwayMXPhoto

 

Uw reacties