Rico Lommers breekt zijn spaakbeen in Heerde

Rico Lommers breekt zijn spaakbeen in Heerde
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen zondag is Rico Lommers geblesseerd geraakt tijdens de KNMV ONK wedstrijd op het circuit van Heerde. De KTM-rijder Rico in de tijdtraining een eenentwintigste tijd neer had weten te zetten in de 250 klasse pakte hij in de eerste manche een goede start en reed vervolgens een aantal ronden op een negende plaats. Helaas kwam hij toen ten val tegen een oprit van een bult waardoor het lang duurde voordat hij zijn weg kon vervolgen. Na de valpartij ging het rijden niet soepel meer en hierdoor kon hij er niet meer uithalen dan een zeventiende plaats.

In de tweede manche kreeg Lommers nog meer tegenslag te verwerken! Hij pakte een goede start maar besloot om in de tweede bocht helemaal buitenom te gaan. Hierbij werd hij klem gereden en kwam de Lakerveld-rijder ten val. Toen zijn hand nog aan het stuur zat reed er een rijder tegen zijn elleboog aan. Hierbij brak hij zijn spaakbeen waardoor hij met een van pijn vertrokken gezicht de wedstrijd moest verlaten!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Onbekend

Uw reacties