Belgische jeugd bereidt EMX65/85 Arnhem voor!

Belgische jeugd bereidt EMX65/85 Arnhem voor!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Gisteren trok BMB jeugdcoach Yves Devlaminck naar motorsportpark in Arnhem voor een stage ter voorbereiding van de laatste EMX65/85 wedstrijd in Arnhem op 15 en 16 juni!

In totaal waren zeven jeugdrijders aanwezig om de puntjes op de i te zetten in de aanloop naar deze belangrijke, laatste wedstrijd uit de groepsfase van het EMX65cc/85cc. In de Noord-West groep van de 85cc gaat Sacha Coenen (foto hieronder) momenteel aan de leiding, zijn broer Lucas volgt op de zevende plaats.


Verder zijn in de 85cc ook Baptiste Beernaert, Uwe De Waele, Lennert Verhoeven en Tias Callens geselecteerd voor de wedstrijd in Arnhem

De BMB selectie in de 65cc bestaat uit volgende rijders: Maxime Lucas (introfoto), Jeremy De Kerpel, Tyla Van de Poel en Ian Ampoorter (foto hieronder). We wensen de Belgische piloten veel succes met hun opdracht in Arnhem!

 

Foto’s: Gino Maes

Uw reacties