Glenn Coldenhoff was niet tevreden na Rhenen!

Glenn Coldenhoff was niet tevreden na Rhenen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De derde wedstrijd van de KNMV Dutch Masters of Motocross verliep niet naar wens voor Glenn Coldenhoff. De KTM-rijder kwam niet verder dan een vijfde plaats in het dag klassement en verliest daarbij kostbare punten in de titelstrijd met Arimas Jasikonis. Hier op MXMag doet ‘The Hoff’ zijn verhaal over de wedstrijd in Rhenen.

‘’De eerste manche was de start super goed maar ik kreeg al snel last van harde armen. Ik verloor daardoor het juiste ritme en wat ik ook probeerde, ik kon dit niet veranderen. Er zat niet meer in dan een zesde plaats, wat voor mij zeer teleurstellend was,’’ vertelt Glenn die de start van de tweede manche mist. Hij raakt het starthek en hij moet dus in de achtervolging. Er volgt nog een kleine schuiver maar de manche wordt nog als vijfde afgesloten. ‘’Het was een teleurstellende dag voor mij maar soms zitten die dagen er tussen. We moeten het positieve eruit pakken en hard werken voor Rusland waar de volgende Grand Prix op het programma staat.’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties