Raf Meuwissen loopt brandplekken op in Rhenen

Raf Meuwissen loopt brandplekken op in Rhenen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Er gebeurde heel veel in Rhenen en zo ook voor Raf Meuwissen. De Limburger trainde heel goed met een negende tijd in kwalificatie maar dit wist hij in de wedstrijden helaas niet om te zetten met punten. In de eerste manche komt de Husqvarna-rijder ten val met Jarni Kooij en daarbij wordt Meuwissen geraakt door het draaide achterwiel van zijn collega. Hierdoor loopt de Maddii Racing-rijder flinke brandplek op, is hij bont en blauw en zijn er diverse schaafwonden ontstaan. Meuwissen heeft de wedstrijd moeten verlaten en later op de middag heeft hij ook niet meer gereden. Voorlopig moet de crosser uit Sint Joost rust houden, zijn deelname aan de EMX250 is Rusland komt niet in gevaar.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Niek Fotografie

Uw reacties