Sterke Trophée Timoteï Potisek aangekondigd!

Sterke Trophée Timoteï Potisek aangekondigd!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nu maandag 10 juni 2019 vindt in Cassel de Trophée Timotei Potisek plaats. Wie even over de grens wil wippen, Cassel ligt op amper 20 minuten van Poperinge, op pinkstermaandag mag zich op het Noord-Franse circuit verwachten aan een mooie deelnemersveld en een heel leuke omloop!

Uiteraard zijn alle ogen in de eerste plaats er gericht op Milko Potisek. De sympathieke Potisek is de chou-chou van het lokale publiek, maar de winnaar van de Enduropale van 2018 mag zich verwachten aan stevige concurrentie! Nathan Watson, Maxime Desprey, Christophe Pourcel (jawel!), Daymond Martens en Steve Ramon zullen er hun beste beentje voor zetten. Voor veteraan Steve Ramon, kind aan huis bij de familie Potisek, wordt het meer dan waarschijnlijk zijn laatste deelname in Cassel.

Over alle categorieën heen komen nog heel wat andere Belgen in actie. Van Jurgen Wybo tot Jérôme Biets, Sabry Gembala, Jeremy Coen, Avo Tack, Killigan Delroeux en Ugo Moors. Om er maar enkele te noemen! De MX1 en MX2 en de top 10 van de 125cc werken naast hun manches op het einde van de dag ook de Superfinale af. ‘s Middags is er echter eerst een spectaculaire Superpole voorzien.

Inkom: 12€ voor volwassenen
8€ voor wie jonger dan 14 is
wie kleiner is dan 1 m 20 komt er gratis in!
Gratis of betalende (1€) parking

Klik hier voor meer info

Foto: Dylan Botte

Uw reacties