Video: Highlights MXGP Rusland 2019

Video: Highlights MXGP Rusland 2019
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Grand Prix van Rusland zullen wij ons nog lang heugen. Jorge Prado wint de MX2-klasse en vergroot zijn voorsprong in de titelstrijd naar 20 punten ondanks het missen van een GP. In de MXGP wist Tim Gajser beide manches te winnen. Daarbij is de Sloveen de nieuwe leider in de titelstrijd. Daarnaast is er ook veel blessureleed voor Alessandro Lupino en Clement Desalle. In de MXGP wisten de Nederlanders goed te scoren maar de in MX2 bleven Bas Vaessen en Davy Pootjes puntloos. Jago Geerts werd derde (!) en Brent Vandoninck (foto) wist twee keer te scoren! Bekijk hier in deze video de hoogtepunten van het achtste MXGP-weekend van dit seizoen!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Assomotor-Honda

Uw reacties