Cervellin door polsblessure dit jaar niet meer in actie

Cervellin door polsblessure dit jaar niet meer in actie
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen weekend is Michele Cervellin hard ten val gekomen tijdens een wedstrijd van het Italiaanse Kampioenschap in Malpensa. De Yamaha-rijder heeft bij deze crash zijn pols gebroken en heeft inmiddels een operatie ondergaan. Dit jaar zal Cervellin niet meer in actie komen en dat betekend dat er vroegtijdig een einde komt aan zijn Grand Prix carriere in de MX2. Cervellin in van 1996 en moet in 2020 dus de overstap maken evenals; Adam Sterry, Brent Vandoninck, Calvin Vlaanderen, Henry Jacobi en Iker Larranaga! De komende GP zal Cervellin binnen het Team Yamaha SM Action – M.C. Migliori worden vervangen door landgenoot Andrea Adamo die normaal actie is in het EMX250.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha

Uw reacties