Coldenhoff kijkt tevreden terug naar Palenbang

Coldenhoff kijkt tevreden terug naar Palenbang
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

‘’Ik kende een goede zaterdag waarbij ik in de vrije training en tijdtraining een vierde tijd neer wist te zetten. In de kwalificatieheat eindigde ik als derde en dit zorgde voor een goed gevoel. Het was heel erg warm en de ronde was kort en intensief. Er kwamen veel sporen in de baan maar ik voelde me hier goed op thuis en keek met veel enthousiasme uit naar de wedstrijddag,’’ vertelt Glenn.

‘’Ik pakte een goede start en kon op een derde plaats aan de wedstrijd beginnen. Omdat ik iets teveel aan het pushen was, begon ik te hoekig te rijden waardoor ik twee plaatsen verloor en vijfde werd. Bij de start van de tweede manche werd ik ingesloten door Gajser en Seewer waardoor ik op een achtste plaats door de eerste bocht kwam. Gelijk ging het rijden beter dan in de eerste manche en ik wist terug te komen naar een derde plaats.’’ aldus de Brabander over de beide manches.

‘’Ik ben het hele weekend niet buiten de top vijf geweest. Het was een positieve Grand Prix maar het is wel zuur als je dan op twee punten het podium mist. We komen dichterbij en voor ons was dit de beste Grand Prix van het jaar. Ik ga nu een week naar Bali en op vrijdag reis ik af naar Semarang waar de volgende Grand Prix verreden wordt. Het wordt opnieuw een hete Grand Prix maar we gaan er het beste van maken en hopen deze positieve lijn verder te kunnen zetten.’’

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo

Uw reacties