Dean Ferris rest van het seizoen op Raceline-KTM

Dean Ferris rest van het seizoen op Raceline-KTM
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Terug in Australie zal Dean Ferris het seizoen gaan afmaken met KTM! Ferris keerde onverwacht vroegtijdig terug vanuit de USA waar hij instapte bij het MonsterEnergy Yamaha Team. Dit als vervanger van de geblesseerd Aaron Plessinger maar wel met het doel het volledige LucasOil AMA Motocross Championship te gaan rijden. De verwachtingen waren hoog maar het lukte de voormalige GP-rijder niet om aan deze te voldoen. Ferris kwam eerder dit jaar tijdens de Britse GP in actie als vervanger van Romain Febvre maar toen raakt hij zelf geblesseerd aan de knie. Hierdoor keerde Ferris terug naar huis om even later door Yamaha te worden aangetrokken voor de “AMA Nationals” maar helaas zonder het gewenste succes.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha

Uw reacties