Eric Leijtens de sterkste in Berghem

Eric Leijtens de sterkste in Berghem
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen zondag was het 24MX MON Nederlands Kampioenschap Inters Open te gast in Berghem. Op het zware zandcircuit naast de A50 wist Eric Leijtens de wedstrijd naar zijn hand te zetten. De KTM-rijder was smorgens de snelste man tijdens de trainingen en ook tijdens de beide manches was de Brabander de snelste man. Tijdens de eerste manche wist de No Fear Energy-gesteunde crosser snel de leiding handen te krijgen waarna hij afstand nam. Er volgende later in de wedstrijd nog een botsing met een achterblijver maar gelukkig kwam de leidende positie niet in gevaar. De tweede wist ondernemer uit Waspik de tweede bocht de leiding in handen te krijgen waarna hij deze niet meer uit handen gaf.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #VanDijkFoto

Uw reacties