Brian Bogers komt met de schrik vrij!

Brian Bogers komt met de schrik vrij!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Grand Prix van Italie verliep voor Brian Bogers niet geheel vlekkeloos. De Eindhovenaar werd de eerste manche als veertiende afgevlagd waardoor hij zeven Grand Prix punten wist te scoren. De tweede manche ging de Honda-rijder hard onderuit nadat hij door een collega werd geraakt. Bij deze val bezeerde de 22-jarige crosser zijn schouder. Vanaf werd er een bezoek gebracht aan het ziekenhuis en daar weer onderzoek uit dat er niks gebroken is! De banden om de schouder en het sleutelbeen zijn opgerekt. De komende dagen neemt ‘BB189’ rust en met een in getapte schouder gaat hij het in Uddevalla weer proberen!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: @ShotbyBavo

Uw reacties