Directeur MON neemt afscheid

Directeur MON neemt afscheid
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na een periode van 8 jaar gaat de heer Nico Troost, directeur van het bondsbureau, MON verlaten. Nico heeft MON de afgelopen jaren helpen groeien naar een volwaardige motorsportbond, waarbij verschillende takken van sport zijn opgenomen. Het gaat niet enkel meer om motorcross, maar ook wegrace, grasbaanrace, classic race, zitmaaiers etc. Daarnaast zijn er verschillende bijzondere evenementen die mede door zijn vasthoudendheid en creativiteit aan onze kalender konden worden toegevoegd én die hij altijd graag heeft bezocht. Even belangrijk als de evenementen, zijn de reglementen en eisen die erbij komen kijken. Het maken van beleid heeft bij Nico altijd prioriteit gehad.

Vanaf 1 september zal hij van zijn vrije tijd gaan genieten. ‘Ik heb mij altijd met volle overtuiging ingezet als directeur van het bondsbureau’, stelt Nico Troost. ‘Graag wil ik het personeel van het bureau, het bestuur van MON, de commissieleden en officials bedanken voor de jaren die we samen hebben gehad. Al deze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde, dat heb ik zeker gemerkt. Daarnaast mijn dank aan iedereen met wie ik heb samengewerkt, waaronder alle clubs, verenigingen, stichtingen, adverteerders, relaties en iedereen die MON een warm hart toedraagt. Ik ga de motorsport niet helemaal verlaten, jullie komen me vast nog ergens tegen’.

‘Het bestuur van MON heeft ervoor gekozen om de functie van Nico niet opnieuw in te vullen’, aldus voorzitter John Schuring. Door een herverdeling van taken zal het bondsbureau, samen met het bestuur, het vertrek van Nico opvangen. De taken van Nico worden overgenomen door Cor Peeters en Jill Deenen. Daarbij zal Cor het gedeelte verzekeringen en de interne gang van zaken op het bondsbureau op zich nemen. De externe zaken en alles wat met communicatie te maken heeft, komt bij Jill terecht. Beide managers blijven vallen onder de algehele leiding van voorzitter John Schuring.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MON

Uw reacties