Diverse toppers op affiche voor eerste Pitbike Masters!

Diverse toppers op affiche voor eerste Pitbike Masters!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ruim 70 deelnemers gaan op zaterdag 17 augustus aanstaande van start tijdens de eerste Pitbike Masters. De eerste ‘Pitbike Masters’ word verreden op een speciaal aangelegd circuit op en rondom het startveld van het circuit in Nederweert-Eind (NL). De rijders komen aan de start in de klasses 110cc van 9 t/m 14 jaar. De coureurs vanaf 15 jaar kunnen kiezen voor de klassen 110cc, 150cc of 190cc.

Vanaf 16.00uur gaat de vrije training gevolgd door de tijd-training van start. Telkens per klassen met maximaal 15 rijders in de baan. Bij de drukke klassen word er op basis van de tijdtraining een A en B groep gemaakt voor de manches. Om 18.00uur starten de manches en rijd elke groep twee manches. De winnaars van de B-finales transsferen telkens ook naar de A-finale. Zo is er voor iedere rijder een leuke klasse om in te strijden op een circuit wat dusdanig is aangelegd dat iedereen er met veel plezier en uitdaging zijn rondes op kan maken.

Inschrijven kan nog tot en met woensdag 14 augustus via whatsapp: +31(0)651858356 onder vermelding van je naam, klasse, rijnummer en transpondernummer. Zorg dat je net als Frank van Homoet (WK Minibikes), Lars van Berkel (MXGP), Kay Karssemakers (EMX125), Boyd van der Voorn (EMX250), Julian Veldman (GP Sidecars) en nog vele andere deze eerste editie niet mist.

Uiteraard is er ook aan de fans gedacht met voldoende parkeergelegenheid en is het circuit dusdanig opgezet dat ze de rijders geen seconde uit het oog verliezen. Ook de beste mobiele frituur uit de regio mag niet ontbreken op dit evenement. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een mooi avondje motorsport.

Foto’s van het circuit en de volledige deelnemerslijsten worden volgende week gepresenteerd.

Info:
Datum: 17 augustus 2019
Adres circuit: Leveroysedijk, 6034SW Nederweert-Eind (NL)
Openbaar vervoer: Op loopstand van bushalte ‘Vlakwater- Leveroy’.
Tijden: Poort open: 14.00uur. Trainingen: 16.00uur. Wedstrijden 18.00uur

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO

Uw reacties