Fox stelt opnieuw ontworpen Flexair en 360 collecties voor

Fox stelt opnieuw ontworpen Flexair en 360 collecties voor
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Bij Fox staan ​​de behoeften van de rijder altijd voorop als het gaat om het ontwerp en de ontwikkeling van racekleding. Dit jaar heeft het merk met de vossenkop de populaire  Flexair- en 360-lijnen volledig herzien met het oog op mobiliteit en duurzaamheid.

De Flexair werd vanaf de grond heropgebouwd en legt de nadruk op volledige mobiliteit en vrijheid op de motor. De Fox 360 belooft volgens Fox ‘de perfecte combinatie van duurzaamheid en prestaties’.

In 2015 zette Fox Racing de wereld van de motorcrosskleding voor altijd op z’n kop met het debuut van de Flexair. Voor het 5-jarig jubileum wil Fox de bakens opnieuw verzetten. De nieuwe Flexair broek en short zijn ontworpen om naadloos te functioneren met het menselijk lichaam.

De Flexair-uitrusting belooft hoogste niveau van ademende en beweeglijke kleding met strategische ventilatie en premium 4-wegs stretchmaterialen. De Flexair-broek zag voor 2020 de meest drastische verbeteringen met een volledig bijgewerkt sluitingssysteem, nieuw materiaal  voor het zitvlak en strategische plaatsing van stretch- en stijve materialen om de ​​perfecte functionaliteit op de motor te bereiken.

De geheel nieuwe Flexair wordt ook in de markt gezet met een prijsdaling voor 2020. Hierdoor worden Fox’ topproducten nog meer bereikbaar voor een breder scala aan rijders.

De bekende 360 ​​racewear-collectie werd voor MX20 stevig onder handen genomen met een focus op duurzaamheid. Speciaal ontwikkeld voor MX,  combineert het 360 shirt stevigheid en draagcomfort in één fijn afgestemd geheel.

De speciale Zonal Pique-panels op de mouwen voorkomen slijtage en sluiten aan op de stevige buitenzijden. Geventileerde mesh-panelen houden je koel in combinatie met de ergonomische pasvorm van de zogenaamde “Rider Attack Position”.

De volledig opnieuw ontworpen 360 broek kreeg een  integratie van robuust HD Dobby-geweven nylon gecombineerd met Fox  bewezen TruMotion zonale stretchmaterialen. Het siliconen TPR-logo en een volledig nieuw sluitingssysteem wapenen je voor de lange reeksen. Premium slijtvaste materialen op plaatsen met hoge slijtage maken de 360 ​​de aangewezen keuze voor de zwaarste on- en off-track omstandigheden.

Neem een kijkje op Fox Racing voor meer info of ga langs bij jouw Fox dealer!

Uw reacties