Keiheuvel update: Handtekeningsessies Herlings, Geerts en Watson

Keiheuvel update: Handtekeningsessies Herlings, Geerts en Watson
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het was een race tegen de klok maar helaas komt de Keiheuvel nog net iets te vroeg voor Jeffrey Herlings. Ondertussen is duidelijk dat Jeffrey pas in Turkije weer aan de slag gaat. De Nederlandse superster zal uiteraard wél aanwezig zijn in Balen en uitgebreid de tijd nemen voor een handtekeningsessie!

Ook fans van thuisrijder en superster in wording Jago Geerts komen aan hun trekken. Samen met teammaat Ben Watson zal Jago om 13u 45 signeren aan de Monster Energy Kemea Yamaha stand.

Naast die blauwe stand en in de buurt van de VIP-tent bevindt zich, erg handig, de KTM stand waar Jeffrey Herlings om  14u zijn fans verwacht voor een exclusieve handtekensessie! Alle praktische informatie over de Motorcross van de Keiheuvel én een uitgebreide voorbeschouwing vind je hier.

Foto: Gino Maes

Uw reacties