Kom zelf de nieuwe Yamaha’s testen!

Kom zelf de nieuwe Yamaha’s testen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Yamaha MX Pro Tour keert terug naar Nederland en is jouw kans om de geheel nieuwe Yamaha 2020 YZ450F, het meest geavanceerde model in zijn klasse, uit te proberen.

De Yamaha MX Pro Tour geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om de Yamaha 2020 YZ250F, YZ250 of YZ125 te proberen. Doe mee en stap in de #victorYZone met de Yamaha MX Pro Tour.

Datum: vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019
Locatie: M.S.V. Motodrome Emmen

Klik hier om aan te melden

Voor 2020 heeft de gloednieuwe YZ450F een lager gewicht, meer vermogen en een scherper rijgedrag, waardoor het de meest competitieve 450cc is die Yamaha ooit heeft geproduceerd.

Door de gratis Power Tuner app voor iOS of Android apparaten te downloaden, kunnen YZ450F rijders of technici het brandstof-/luchtmengsel en het ontstekingstijdstip eenvoudig aanpassen. Hierdoor kan de motor worden aangepast aan verschillende circuits en veranderende rijomstandigheden. Deze functie maakt de 2020 YZ450F tot de meest aanpasbare crossmotor die direct op het circuit kan worden afgestemd, waardoor de rijder een breed scala aan ondergronden en weersomstandigheden onder controle kan krijgen.

Doe mee met de Yamaha MX Pro Tour voor een exclusieve kans om te rijden met de 2020 YZ450F of één van je andere favoriete YZ-modellen en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Tot ziens in de victorYZone! Meld je hier aan.

 

Lees hier het testverslag van Nick Kouwenberg die de nieuwe Yamaha YZ450F voor ons testte.

Uw reacties