Max Anstie moet drie laatste GP’s missen

Max Anstie moet drie laatste GP’s missen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na verder onderzoek blijkt dat de blessures van Max Anstie hem beletten om de laatste 3 GP’s van het jaar aan te treden. Dat kondigde Standing Construct KTM aan in een persbericht.

“In de eerste race in Lommel ontwrichtte Max niet alleen zijn sleutelbeen, hij kwetste ook zijn long bij de val in de start van de tweede manche in de Belgische MXGP,” legt Tim Mathys uit.

“Ondanks die ernstige blessure won Max toch nog in Lommel, werd hij derde in de tijdstraining en vijfde in de kwalificatieheat in Imola het afgelopen weekend. Doordat hij zijn lichaam bleef pushen Italië heeft hij een pneumothorax (een gedeeltelijk ingeklapte long) opgelopen.”

“We hebben nog maar eens ondervonden wat een toegewijde en professionele rijder Max is. We hopen dat hij weer op tijd fit zal zijn voor de Motocross of Nations in Assen. Daar start hij opnieuw als één van de favorieten en zou hij z’n dominante zege tijdens de Motocross of Nations in 2017 kunnen herhalen.

Uw reacties