Schouderkwetsuur voor Cedric Grobben

Schouderkwetsuur voor Cedric Grobben
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ondanks een blessure aan zijn rechterschouder die hij op zaterdag opliep, hielp Cedric Grobben zijn team gisteren aan de overwinning in de 12u van La Chinelle. Het was voor Grobben zijn eerste deelname aan de beroemdste endurowedstrijd van België.

Tijdens een consultatie in het ziekenhuis kwam er vandaag meer informatie over de aard van zijn kwetsuur. Het gaat om een breuk in de schouderkop. Die fractuur was duidelijk te zien op de foto’s. “Er is een kleine breuk bovenop de bol van de schouder. Daar loopt een pees over en door de breuk raakte die pees de hele tijd geklemd,” aldus Grobben.

Hoe lang de NR83 KTM rijder buiten strijd zal zijn is nog niet zeker. MXMag wenst Cedric een spoedig herstel!

Foto: Gino Maes

Uw reacties