Schrijf je snel in voor de 3de Motocross Junior Days!

Schrijf je snel in voor de 3de Motocross Junior Days!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De derde sessie van de Motorcross Junior Days vindt plaats op donderdag 29 augustus in Genk. Na de geslaagde organisaties op 11 april in Lommel en op 18 juli in Lille, zijn we op 29 augustus te gast op de Horensbergdam in Genk. Ook deze stagedag wordt georganiseerd in samenwerking met KTM en Husqvarna Belgium.

Iedereen in het bezit van een KTM of Husqvarna 65cc of 85cc crossmotor deelnemen. De stage staat onder leiding van BMB jeugdcoach Yves Devlaminck die zal begeleid worden door andere ervaren lesgevers waaronder opnieuw een aantal bekende motorcrossers. De stagedagen zijn toegankelijk voor zowel beginnende rijders als meer ervaren rijders. Er zal gewerkt worden met verschillende groepen per niveau.

Het programma zal eerstdaags op deze website worden gepubliceerd. Regel je inschrijving voor de stagedag in Genk via volgende link: https://fmb-bmb.be/nl/content/fmb-mx-junior-days-genk-29082019

Je dient je eerst te registreren om toegang te hebben tot het formulier. Als je je al geregistreerd hebt, kan je inloggen met dezelfde gegevens. Opgelet, de inschrijven worden 3 dagen voor de stagedag afgesloten!!

Uw reacties