VLM Rijkevorsel: Winst voor Vromans en Van Meer!

VLM Rijkevorsel: Winst voor Vromans en Van Meer!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De VLM-karavaan trok dit weekend naar het zand van Rijkevorsel voor hun volgende confrontatie. MC Kenaka was klaar voor een topweekendje topmotorcross. Tijdens de tijdtrainingen van de Inters 250 gaven Dieter Vromans en Greg Smets al hun visitekaartje af. Die rangorde werd ook gerespecteerd tijdens de eerste reeks. Vromans ging vlot over Kevin Schellens maar moest toch nog alle zeilen bijzetten om een oprukkende Smets af te houden.

De “Smekke” bolde over de finish met slechts een kleine seconde achterstand. Sven Breugelmans werd derde.De tweede reeks bleek een kopie van de eerste. Ook deze keer won Vromans voor Smets. Nu was er wel een ruimere voorsprong voor de winnaar. Brent Aerden werd derde voor Breugelmans.

Inters 500

Jens Van Meer was ronduit de snelste man tijdens de trainingen met een verschil van 3,8 seconden op Steve Seronval. Iedereen was er dan ook van overtuigd dat Van Meer zonder tegenstand de eerste reeks zou winnen. En zo geschiedde. Steve Seronval kon op geen enkele manier een vuist maken en werd tweede. Bram Valckx reed netjes van vijf naar drie.

Ook in de tweede reeks is Jens Van Meer outstanding. Met de vingers in de neus spurt hij van start tot finish naar de winst. Steve Seronval komt 1 min. en 17 sec. later als tweede over de finish. Mike Vanderstraeten viel drie ronden voor het einde vooraan weg waardoor Bram Valckx net als in de eerste reeks derde kon eindigen.

Alle resultaten kan je hier nalezen.

Inters 250 race 1

  1. Dieter Vromans, 2. Greg Smets, 3. Sven Breugelmans, 4. Kristof Scheynen, 5. Bram Schoepen, 6. Brent Aerden, 7. Arno Van Mieghem, 8. Kevin Schellens, 9. Bart Janssens, 10. Enzo Aerden.

Inters 250 race 2

  1. Dieter Vromans, 2. Greg Smets, 3. Brent Aerden, 4. Sven Breugelmans, 5. Kristof Scheynen, 6. Enzo Aerden, 7. Kevin Schellens, 8. Bram Schoepen, 9. Arno Van Mieghem, 10. Bart Janssens.

Eindstand Inters 250

  1. Dieter Vromans 50, 2. Greg Smets 44, 3. Sven Breugelmans 38, 4. Brent Aerden 35, 5. Kristof Scheynen 34, 6. Bram Schoepen 29, 7. Kevin Schellens 27, 8. Enzo Aerden 26, 9. Arno Van Mieghem 26, 10. Bart Janssens 23.

Inters 500 race 1

  1. Jens Van Meer, 2. Steve Seronval, 3. Bram Valckx, 4. Steven De Beuckelaer, 5. Mike Vanderstraeten, 6. Kenzo Buys, 7. Rob Konings, 8. Sven Wouters, 9. Gunther Truyens, 10. Dave Van Dun.

Inters 500 race 2

  1. Jens Van meer, 2. Steve Seronval, 3. Bram Valckx, 4. Steven De Beuckelaer, 5. Rob Konings, 6. Martijn Vermijl, 7. Sven Wouters, 8. Gunther Truyens, 9. Dave Van Dun, 10. Jelle Meeus.

Eindstand Inters 500

  1. Jens Van Meer 50, 2. Steve Seronval 44, 3. Bram Valckx 40, 4. Steven De Beuckelaer 36, 5. Rob Konings 30, 6. Sven Wouters 27, 7. Mike Vanderstraeten 26, 8. Guther Truyens 25, 9. Dave Van Dun 23, 10. Martijn Vermijl 22.

Uw reacties