Brian Bogers blikt terug op de Turkse GP

Brian Bogers blikt terug op de Turkse GP
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Tijdens de zeventiende Grand Prix van het seizoen heeft Brian Bogers 18 punten voor het FIM wereldkampioenschap MXGP weten te scoren. De HRC-rijder werd dertiende en elfde tijdens de manches in Turkije. In de tussenstand bezet Bogers nu de dertiende plaats met nog een wedstrijd op de kalender. De 22-jarige crosser vertelt over de GP op het circuit van Afyonkarahisar.

“De races van vandaag waren voor mij zowel positief als negatief. Ik ben best blij met mijn snelheid en de tweede goede starts die ik maakt. Ook de snelheid gedurende de eerste 15-20 minuten van de wedstrijd, ik rij dan met de top vijf mee. Dat is absoluut iets waar ik blij mee ben en dat voelde ook erg goed. Helaas is het negatieve ding dat de conditie niet op het niveau is dat het moet zijn. Dat is iets waar ik aan zal moeten blijven werken. Ik zal echter zeker de positieve dingen meenemen naar China en hopelijk kan ik daar twee keer goed starten. Dat geeft mij namelijk een heerlijk gevoel om in de top aan de wedstrijd te beginnen.” aldus Bogers.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo

Uw reacties