Elzinga breekt bovenarm en bovenbeen in Lierop!

Elzinga breekt bovenarm en bovenbeen in Lierop!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De eerste manche tijdens de wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap 250cc in Lierop verliep goed voor Rick Elzinga. De Yamaha-rijder won die wedstrijd maar kende de tweede manche een minder start. Vanaf de veertiende plaats kwam hij snel de top tien binnen maar in de vierde ronden ging het mis. De 17-jarige crosser uit Zenderen wordt geraakt door een collega waardoor hij buiten het circuit beland. Bij deze crash breekt Elzinga zijn bovenbeen en is de kop van de bovenarm gebroken! Momenteel verblijft de vriendelijke crosser in het ziekenhuis van Helmond waar een operatie volgt om vervolgens hopelijk voorspoedig te herstellen!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties