Stapt Zach Pichon naar de enduro sport?

Stapt Zach Pichon naar de enduro sport?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De laatste jaren is het minder maar in het verleden zijn vele Grand Prix crossers overgestapt naar het FIM wereldkampioenschap Enduro. Dan denken wij aan Johnny Aubert, Antione Meo, Pierre Alex Renet, Eero Remes, Alex Salvini, Jonathan Barragan en zo zijn er nog meer te noemen. Het lijkt erop dat Zach Pichon hetzelfde gaat doen alleen hij is nog maar twee jaar actief op het hoogste niveau. In 2018 kwam de zoon van Mickael Pichon uit in een prive team, dit jaar maakte hij deel uit van 114 Motorsports. Dit team heeft al aangekondigd met nieuwe rijders te komen in 2020 en dat zorgt ervoor dat Pichon wel eens een overstap zou kunnen gaan maken!

Wordt vervolgt

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo

Uw reacties