Twee teamgenoten naast Ken Roczen!

Twee teamgenoten naast Ken Roczen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dat Ken Roczen in 2020 een nieuwe teamgenoot kreeg was al langer bekend na het stoppen van Cole Seely. Nu blijft de Duitser niet een maar twee collega’s te krijgen binnen Team HRC USA! Tijdens het MonsterEnergy AMA Supercross Kampioenschap krijgt Roczen de ervaren Justin Brayton naast zich! Sinds drie jaar in Brayton (foto) met Honda actief maar dan in de kleuren van Team MotoConcepts. Omdat hij een ‘Supercross-Only’ deal heeft is Honda ook opzoek gegaan naar een rijder voor het Lucas Oil AMA Motocross Kampioenschap. En daarvoor is Chase Sexton aangetrokken, de Geico Honda-rijder maakt na het supercross kampioenschap de overstap naar de 450F!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Honda

Uw reacties