Van Doninck niet naar China voor de finale!

Van Doninck niet naar China voor de finale!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Komend weekend wordt de achttiende en laatste wedstrijd van het FIM wereldkampioenschap MXGP-MX2 verreden in China. Het Italiaanse Team Assomotor-Honda heeft op het laatste moment besloten deze Grand Prix aan zich voorbij te laten gaan. Dat betekent dat Brent Van Doninck en Mathys Boisrame dit weekend niet in actie zullen komen.

Volgens het team zijn beide rijders niet fit genoeg om in actie te komen. De Fransman staat in zijn eerste volledige GP-seizoen negende in de tussenstand, Van Doninck moet momenteel tevreden zijn met een zestiende plaats. Dit betekent dat Van Doninck zijn MX2-carrière heeft afgesloten, hij is immers 23 jaar en moet in 2020 naar de MXGP maken.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Team Assomotor-Honda

Uw reacties