Video: De crash van Kevin Strijbos in Shanghai!

Video: De crash van Kevin Strijbos in Shanghai!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Chinese avontuur van Kevin Strijbos was snel voorbij. De laatste weken was hij weer binnen de top tien te vinden in de GP’s maar na enkele bochten in de eerste reeks van de MXGP in China liep het mis. The New Kid botste op de achterkant van de motor van Gautier Paulin en belandde in het decor. Hij probeerde nog enkele rondjes maar moest toen noodgedwongen de pits opzoeken met een pijnlijke schouder. Het is nog niet geweten of deze crash gevolgen heeft voor zijn deelname aan de MXoN in Assen later deze maand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Movie from my crash first moto. I had a good start around p7 so its just a bummer that it happened. Lucky i didnt jump on @gautierpaulin ‘s back, just hit him on the back of the bike. 🎥 @timmathys_

Een bericht gedeeld door Kevin Strijbos (@kevinstrijbos22) op

Uw reacties