Een nieuwe wending voor Andy Truyts

Een nieuwe wending voor Andy Truyts
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Andy Truyts heeft besloten om een stapje terug te zetten als actief crosser en een nieuw hoofdstuk in zijn carrière aan te snijden. Andy zal zich vanaf December dan ook meer gaan richten op het begeleiden van piloten, en zal hierbij zijn eigen personal GYM openen. Over deze nieuwe wending had Andy het volgende te vertellen.

Andy Truyts: 

In September viel de beslissing om komend seizoen zelf minder actief te zijn op de motor, en mij meer te gaan richten op de begeleiding van piloten. Natuurlijk ga ik zelf nog wel bezig blijven en regelmatig wedstrijden als Erzberg, ONK, … proberen mee te pikken. Ik zal dus zeker nog op wedstrijden aanwezig zijn, zeker daar waar ik ook de piloten van het CreyMert Racing Team zal begeleiden.

Het begeleiden van piloten is op zich een nieuwe uitdaging in mijn sportieve bestaan, al is dit tegelijkertijd ook niet helemaal nieuw. Zo heb ik onder meer een lerarenopleiding LO achter de kiezen, ben ik een gecertificeerd fitness en spinning begeleider en gediplomeerd Orthomoleculair voedingsconsulent en massagetherapeut. Het werd dus hoogtijd dat ik hier ook in de cross iets mee ging doen.

In december zal ik onder de naam INNOVA officieel van start gaan met mijn nieuwe carrière als personal coach. Als INNOVA sta ik voor vernieuwend en grensverleggend, waar ik zowel profs als liefhebbers op maat ga begeleiden. Tenslotte is ieder individu anders en dat wordt in begeleiding van piloten veel te vaak vergeten. Daarom zal ik in mijn personal GYM ook enkel één op één training geven (max per 2), zodat we met nauwlettende opvolging, variatie en plezier de beste resultaten kunnen bereiken.

Voor meer info kan u Andy Truyts bereiken via onderstaande gegevens.

Mail: andytruyts@hotmail.com

Tel: 0495708796

 

Tekst en foto: Dieter Jans

Uw reacties