Entry Lists Coupe de l’Avenir in Quiévrain.

Entry Lists Coupe de l’Avenir in Quiévrain.
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het motorcross seizoen wordt traditioneel afgesloten met de Coupe de l’Avenir op 5 en 6 oktober. Deze editie is reeds de 48ste organisatie, van een traditie gesproken. Het decor is het prachtige circuit van de Ferme des Monts in Quiévrain-Baisieux. Ongeveer dertien landen hebben zich ingeschreven voor deze landenwedstrijd voor jongeren in de klassen 65cc, 85cc en Open. Ook dit jaar wordt in het nevenprogramma een Interbonden-cup georganiseerd met de deelname van de motorcross federaties FPCNA, AMPL en uiteraard de BMB.

In de Coupe 65cc zitten de Belgen Maxime Lucas, Tyla Van De Poel en Ian Ampoorter in de selectie. De Belgen in de Coupe 85cc zijn Sacha Coenen, Lucas Coenen en Baptiste Beernaert. In de Coupe de l’Avenir Open zijn Jarni Kooij, Marnick Lagrou en Eric Willems geselecteerd.

Foto: coupedelavenir.be

Uw reacties