Husqvarna Motorcycles bedankt Jacky Martens!

Husqvarna Motorcycles bedankt Jacky Martens!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Husqvarna Motorcycles willen Jacky Martens en het JM Racing-team formeel bedanken voor hun vele jaren dienst als officieel ondersteunde MX2-vertegenwoordigers in het FIM Motocross Wereldkampioenschap. Jacky en het JM Racing-team werken sinds 2014 samen met Husqvarna Motorcycles en hebben de afgelopen vier jaar officieel het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2-team geleid.

Genietend van de vele podiumresultaten en Grand Prix-overwinningen, speelde het team een ​​belangrijke rol bij het opnieuw vestigen van Husqvarna Motorcycles als een belangrijke fabrikant in de internationale motorcrosscompetitie, en benadrukte het compromisloze vermogen van de FC 250-machine in de 250cc 4-taktklasse. Husqvarna-Motorcycles is heel dankbaar voor alle successen die Jacky en zijn team die in deze periode hebben behaald. Ze wensen Jacky het allerbeste voor de toekomst.

Diego Clement – Motorsport Manager bij Husqvarna Motorcycles: “Jacky Martens en zijn JM Racing-team hebben de afgelopen jaren een enorme bijdrage geleverd aan het motorsportprogramma van Husqvarna Motorcycles en iedereen binnen Husqvarna is ongelooflijk dankbaar voor de toewijding en professionaliteit die gedurende deze periode is gegeven. Jacky heeft de afgelopen jaren de Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2-klasse rijders ondersteund en begeleid en heeft ons geholpen opmerkelijke succes te oogsten, benadrukt door de tweede plaats van Thomas Kjer Olsen in het FIM MX2 Wereldkampioenschap 2019. Terwijl Husqvarna Motorcycles zich voorbereidt om een ​​nieuw hoofdstuk in de MX2-klasse te beginnen, danken we Jacky oprecht voor alles wat hij heeft gedaan voor Husqvarna Motorcycles en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.

Foto: Bavo Swijgers

 

Uw reacties