Pro-MX stage kondigt november en krokusstages aan!

Pro-MX stage kondigt november en krokusstages aan!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Naast de populaire krokusstage/crossvakantie in Spanje eind februari organiseert Pro-MX Stage ook dit jaar nog een stage vlakbij. De eerste stage, in samenwerking met Kevin Van Geldorp vindt echter al plaats op 11 november in Axel.

Voortbouwend op de succesvolle voorgaande stages belooft de krokusstage van 24 februari tot 28 februari in en rond Lloret del Mar (Spanje) een topervaring te worden!

“In Spanje kan je veel rijden in uitstekende omstandigheden en goed schaven aan je werkpunten. We hebben er de beschikking over een circuit dat we exclusief voor ons afgehuurd hebben. Er zal vooral worden gewerkt aan de rijhouding en techniek. Op de vrije dag doen we ook aan fysieke training,” legt Jurgen Bynens van Pro-MX Stage uit.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jurgen via tel 0472/267917  of  je kan mailen naar: promx-stage@outlook.com
Of je kan terecht bij Kevin via +31(0)6 156 679 18

 

Uw reacties