Veghel Off Road KTM testdag 20 oktober 2019

Veghel Off Road KTM testdag 20 oktober 2019
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op zondag 20 oktober zal JTX Racing aanwezig zijn tijdens de Offroadrit van Veghel voor het testen van de 2020 KTM EXC modellen. Je kunt proefrijden tussen 09.00 en 14.30 uur! Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@jtxracing.nl onder vermelding van “Inschrijving KTM Offroad Day-Veghel”.

Vermeld in je e-mail je voorkeur voor maximaal twee testmotoren en een beschikbare tijd waarbinnen we je kunnen inplannen. Wij behandelen je e-mail zo spoedig mogelijk en sturen je een bevestiging. De inschrijfkosten aan de Offroadrit zijn voor eigen rekening.

Let op: inschrijven voor de Offroadrit in Veghel en het afsluiten van een verzekering dien je zelf te doen! Hiervoor kun je je inschrijven op de website!

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: JTX Racing
Foto: KTM

Uw reacties